Online Bingo

Bingo har alltid haft en social kärna och övergången till internet gjorde ingenting att kväva det. Online bingo erbjuder möjligheten att omfamna en inbjudande community medan du njuter av obegränsat spel. Och att spela bingo på internet betyder ditt val av alla de bästa bingospelarna!

Vad ska du veta om UK Online Bingo?

Online bingo har stigit i snabb takt. De senaste siffrorna uppskattar att i Förenade kungariket finns det mer än fyra miljoner spelare – bra nyheter för det här snabbbrandsgruppspelet med en mycket social kärna. Varje bingo och bingo-stil spel över hela världen delar samma enkla förutsättning och i allmänhet samma regler.

Den grundläggande förutsättningen för alla bingospel, inklusive online bingo, handlar om att matcha siffrorna på ett kort med de som kallas av spelet. Det här enkla formatet och lättförståelig spel gör det enkelt, roligt och spännande spel, oavsett var du spelar!

Hur spelar du online bingo?

  • Steg 1 : Spelare köper ett kort som innehåller ett slumpmässigt urval av nummer som är ordnade i ett rutnät.
  • Steg 2 : Spelet kommer att informera spelare om de letar efter ett Full House (varje nummer), en horisontell linje eller ett annat mönster.
  • Steg 3 : Uppringaren läser ut slumpmässigt genererade nummer, som också visas på spelkonsolen.
  • Steg 4 : Spelare matchar dessa nummer med de på deras kort.
  • Steg 5 : Vinnaren är den spelare som lyckats matcha alla nummer som krävs.

Vilka bingospel spelar du online?

Det finns tre grundläggande variationer, nästan alla online bingospel kommer att ta: 90-ball bingo, 75-ball bingo ochibland 80-ball bingo. Spelen själva skiljer sig inte mycket men ger unika möjligheter för varje. Liksom de flesta brittiska bingohallar använder 90-boll bingo numren 1 till 90 i spelet och tenderar att vara antingen ”Full House” eller ”Line” bingo.

75-boll bingo, mest populär i Nordamerika, är i huvudsak samma match med färre nummer, även om 75-bolls bingospel ofta använder olika vinstmönster jämfört med 90-boll bingo. 80-ball bingo, även känd som keno , är en amerikansk version av bingo som använder nummer 1 till 80.

Vilka är de vanligaste online-bingospelformaten?

  • Entré avgift   | Vissa spel är gratis att spela, och är bara för skojs skull. andra kan kosta upp till £ 10, med enorma kontantpriser.
  • Garanterade prispottar   | Vinnaren får en fast summa när de fyller sitt kort.
  • Progressiva Jackpots   | Prispotten baseras på en procentandel av de totala biljetterna som köpts; i länkade onlinespel kan dessa nå enorma siffror.
  • teman   | Vissa spel antar formatet eller stilen på populära tv-program och filmer, inklusive frågesportsformat som   Deal eller No Deal .
  • Sidspel   | Vissa webbplatser tillåter spelare att ha spelautomater, bordsspel och mer i ett sidofält för att spela mellan (eller under) rundor.

Spelar Bingo Online Safe?

Som med alla spel som görs online, är det helt säkert att spela bingo på nätet så länge du använder en betrodd, licensierad online bingo webbplats. Alla topnotchbingohallar är utrustade med toppmoderna säkerhetsfunktioner, inklusive krypterade finansiella transaktioner, för att säkerställa att alla insättningar och uttag sker säkert. Bortsett från den finansiella säkerheten har bingohallarna vanligtvis vanligtvis moderatorer som används för att skydda alla spelare från oönskade internettrollningar och liknande.

Är online bingo juridiskt och reglerat?

När det gäller brittisk online bingo kan spelarna vara säkra på att de fungerar väl inom sina lagliga rättigheter. Online bingo är lagligt och kraftigt reglerat på grund av sin breda spridnings popularitet. Något som nytt som att säga virtuell sportspel, kanske inte har mycket reglering på grund av sin relativa ungdom, men online bingo var en pionjär i tidigt onlinespel och fick därmed gott om juridisk uppmärksamhet.

Vad är online bingo chattrum?

Att prata under gameplay kan frowned på i traditionella bingosalar, men inte i online bingo. De flesta bingospel kommer att åtföljas av en chattrum eller chattfunktion, och det är detta sociala element som lockar en större och yngre publik till spelet. Faktum är att det nu uppskattas att så många som 45% av online bingospelare är under 30 år.

Vem är chatroom moderatorer?

Hur mycket du samverkar med dina medspelare beror på vilket spel du väljer att spela, men vissa leverantörer gör det till en integrerad del av upplevelsen. Till exempel, några   bästa online bingo webbplatser   såväl som   nya bingo webbplatser  har dedikerade chat moderatörer starta konversationer för att hålla saker livliga och till och med övervaka spel och tävlingar där spelare kan vinna riktiga priser. Tänk på dem som den som ringer, bingo hall manager och vänliga golv personal rullade in i en.

Är Bingo programvara verkligen ämnet?

Online bingo spel utvecklas av en rad olika mjukvaruföretag. Vissa ägs av samma företag som de online bingo webbplatser själva, medan andra är oberoende specialister och några är spelprogramvara experter bekant från slots och bordsspel. De känner alla till sin marknad och de har alla sina egna fördelar.

Så det är viktigt att veta hur varje online bingo-webbplats programvara fungerar för att välja rätt online bingo webbplats för dig. Till exempel kan vissa kräva nedladdning till datorns skrivbord, medan andra kan spelas i din webbläsare efter en kort laddningstid. Om du gillar att spela på farten kan du också leta efter webbplatser där dina favoritspel är mobila kompatibla.

Grundkonsolens funktionalitet kan också växla mellan mjukvaruleverantörer. Chattfunktioner, insättnings- och uttagningsmetoder och grundläggande spel har alla olika verktyg, och utforska för att se vilken som bäst passar din stil är en bra idé när du börjar med online bingo. Så ja, bingo-programvara spelar säkert roll när du väljer en digital hall att gå med.

Behöver Online Bingo någon strategi?

Även om bingo kan vara ett av de enklaste spelen att hämta, finns det fortfarande strategier att överväga med dessa tre som är mest framträdande: bankrollhantering, fokusering och spelning av numren. För det första handlar det om bankrollhantering. I vilket spel som helst, oavsett om det är poker, slots eller bingo, är det viktigt att känna till dina gränser och övervaka dina utgifter under bestämda tidsperioder.

Att hitta en bingo webbplats med en timer och klocka är mycket användbar. För det andra är det fråga om fokus. Online bingo kräver inte tystnad och koncentration av en bingosal, men det finns mycket att tänka på i en upptagen bingo lobby.Om du försöker vinna stor är det klokt att hålla reda på upptagna spel, stora jackpots möjligheter, speciella kundbonusar och belöningssystem.

För det tredje kan seriösa spelare vilja spela siffrorna. Välj hur många kort du spelar baserat på din sannolikhet för att vinna och priserna som erbjuds. När allt kommer omkring, om bara tio personer spelar för ett högt garanterat pris, då tar chansen att komma in flera gånger inte vara en dålig satsning. Däremot kan utgifter på massor av biljetter i ett upptagen spel vara ett slöseri med pengar.

Online Bingospel

Berätta inte för någon större online bingo webbplats finns det ingen variation i sin bransch eftersom de flesta av de bästa bingo erbjudandenen har en mängd bingo variationer samt film-tema video slots och andra roliga spel. Men här diskuterar vi helt enkelt de mest populära variationerna i spelet med bingo, inklusive de mest populära varianterna i ditt land.

75 Ball Bingo

75 Ball Bingo är en av de två mest populära versionerna av bingo. Denna version tenderar att vara en favorit i staterna och i Kanada. Ingen kan verkligen kalla sig en etablerad online bingo hall utan det. Spelet spelas på ett 5×5 kort.Mittrummet är markerat gratis.

Alla siffror mellan 1 och 75 utropas under spelet tills ett vinnande mönster kommer fram. Denna version av bingo har flera olika mönster. De mest populära mönstren är horisontella, vertikala, diagonala, diamant eller coverall. Mönster som formar bokstäver som E eller F är också vinnande mönster.

Denna typ av bingo spelas oftast på grund av dess popularitet och hastighet i spelet. Mönster förändras ständigt, vilket gör spelet spännande. 75 Ball Bingo dominerar definitivt alla stora online bingo rum runt om i världen, inklusive här i Storbritannien.

80 Ball Bingo

Den senaste och bästa i online bingo hall är 80 Ball Bingo. Denna version har utvecklats direkt från online bingosalen, inte som dess nära grannar 75 och 90 Ball, som utvecklades i traditionella bingosalar. Skillnaden är allt i kortets utformning.

Också kallat ett slutarkort är 80 Ball Bingo-kortet utformat på ett 4×4-nät. Kolumnerna är olika färger, röda, gula, blåa och silver.

Spelet spelas med liknande vinnande mönster till 75 Ball. På grund av kortets unika design finns det dock nya mönster tillgängliga. till exempel diagonal bingo eller corner bingo är nu mönsteralternativ. De unika mönstren, kortskillnaderna och ökade siffror ger spelarna en roligare upplevelse och bättre odds än 75 Ball Bingo.

90 Ball Bingo

Sedan 75 Ball Bingo har täckt den nordamerikanska regionen har 90 Ball Bingo tagit över den europeiska online bingo marknaden. 90 Ball, som också är populärt i Australien, erbjuder tre olika sätt att vinna under varje spel.

Denna version återgår tillbaka till det ursprungliga 75 bollkortet, 5×5. Varje remsa, som normalt köps 6 i taget, innehåller nummer 1 till 90. Nummerna upprepas bara en gång, vilket ger spelarna en chans att stämpla sitt kort varje gång ett nummer heter.

Eftersom korten är så rikliga säljs de normalt till en lägre kostnad, så att bingo fanatiker kan spela för bara pennies. I ettenda spel kan spelare vinna på en enda horisontell linje, två linjer eller ett fullt hus. Varje förekomst av dessa under spelet är en vinnare.

Priserna skiljer sig för varje rad och delas om det finns mer än en vinnare. Hela huset får det största priset.

Social Bingo

Spelet med bingo handlar om samhället. Det finns inget mer givande än att gå till bingosalen för att träffa och hälsa på nybörjare och ta reda på hur man kan slå veteranernas lyckliga charmar.

Det är inte annorlunda på nätet. Världens ledande online bingo programvaruplattformar   har utvecklat chattrum inom bingohallarna så att spelarna kan interagera.

Varje plats har fyra eller fler rum, alla med egen kultur. Chattarna är ett annat sätt för spelare att vinna ytterligare priser.Moderatorn (Chat Moderator eller Chat Master) kommer att ha trivia-spel och priser för alla som deltar.

Chattrum hjälper till att skicka tiden mellan spel och när du väntar på nummer som ska ringas. Den ständiga kommunikationen ger spelarna den landsbaserade känslan från sitt eget hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *