Euro 2020 Betting

Välkommen till Ultimate Euro 2020 betting guide!

Välkommen till den mest omfattande fotbollsmatchning   guide till 2020 UEFA European Football Championship som du hittar någonstans på internet. Vi har den fulla lowdownen på den här prestigefyllda turneringen, med tjugofyra lag som kämpar ut i tolv olika värdstäder för att hedra att vara Europas kungar.

Du kan få tillgång till det senaste   odds   på Euro 2020, tillsammans med vadslagning förhandsvisningar och tips för de stora matcherna, medan vi förklarar kvalificeringsprocessen som leder oss till att ha de bästa tjugofyra lagen tävlar sommaren 2020.

Euro 2020 Betting Odds

Här är de senaste oddsen på Euro 2020 från bästa fotbollsspelplatser :

Lag att vinnaOdds
Frankrike4/1
Spanien9/2
Belgien7/1
England7/1
Tyskland8/1
Portugal10/1
Holland12/1
Italien16/1
Kroatien25/1
Schweiz50/1
Wales66/1
Ryssland66/1
Danmark66/1
Serbien80/1
Polen100/1
Sverige100/1
Ukraina125/1
Österrike125/1
Turkiet125/1
Tjeckien150/1

Euro 2020 Betting Tips

Tillbaka i Frankrike för att vinna Euro 2020

Frankrike vann världscupen 2018 och Didier Deschamps har hållit tron ​​med samma spelare för en samlad utmaning för att vinna Euro 2020. Kylian Mbappe meddelade sig i Ryssland och kommer säkert att visa mer förbättring två år senare.

Det franska försvaret borde fortsätta att vara bland de starkaste på kontinenten, medan N’Golo Kante erbjuder ett utmärkt skydd för rytmen, medan Paul Pogba kan dra strängarna på mittfältet och se till att Les Bleus går en bättre än 2016 där de förlorade till Portugal .

Tillbaka Nederländerna E / W

Nederländerna kan ha misslyckats med att kvalificera sig till världscupen 2018, även om de snabbt fick sin handling tillsammans i Nations League och kom igenom en grupp som även omfattade Frankrike och Tyskland.

Ronald Koeman kan förlita sig på Virgil van Dijks defensiva glans, som är det förmodligen den bästa i världen för sin position, medan Gini Wijnaldum, Memphis Depay och Ryan Babel också är effektiva spelare för sitt land.

Tillbaka Portugal för att vinna kvalificerad grupp B

Cristiano Ronaldo är tillbaka i en Portugalskjorta för Euro 2020-kvalifierarna efter att ha missat Nations League-matcherna och Juventus-superstjärnan ska leda sitt lag till toppen av avsnittet.

Tillbaka Holland för att vinna kvalificerad grupp C

Grupp C ser ut som en rak skjutspel mellan Tyskland och Holland, med preferenser för männen i orange, eftersom de fick bättre av Die Mannschaft under Nations League. De två lagen går i motsatta riktningar och odds-mot ser ut som ett stort pris.

Vilken kanal är Euro 2020 på?

Fotbollsfans baserade i Storbritannien kan njuta av att titta på Euro 2020-täckningen på BBC och ITV, där matcherna i finalen delas mellan dessa två markbundna kanaler. Du kommerockså att hitta BBC och ITV har rätt att visa Euro 2020-finalen så att du kan välja din match.

Det finns ett stort antal kvalificerade matcher som visas på de olika Sky Sports-kanalerna, även om några av England-gruppspelen skärs på ITV som lockar en större publik.

Euro 2020 Fixture Format

Det finns 55 landslag som deltar i Euro 2020-kvalificeringsprocessen. Det finns tio kvalificerade grupper och de två bästa lagen i varje avsnitt kommer att kvalificera sig för Euro 2020.

Det lämnar ytterligare fyra fläckar vid Euro 2020 tillgängliga. Dessa tas av de fyra lag som bäst presterar i UEFA Nations League, med play-offs som äger rum i mars 2020 för att fastställa kvalarna.

Vid Euro 2020 kommer det att finnas sex grupper av fyra lag. Lagen är utsäde i enlighet med deras europeiska kvalifikationsklassificering, medan värdlag kommer att dras in i grupperna baserat på stadens värdparingar.

De bästa lagen från var och en av de sex Euro 2020-grupperna kommer att gå igenom till knockout-scenen tillsammans med de fyra mest framgångsrika tredjeplade lagen.

De återstående lagen kommer då att spela en knockout-turnering som innehåller ett senast sexton, sista åtta och semifinal innan två lag kolliderar i finalen på Wembley Stadium den 12 juli.


Vad är UEFA EM?

UEFA European Championship är en internationell fotbollsturnering som äger rum vart fjärde år. När det gäller prestige är euron bara andra till FIFA -VM, med varje nation desperat att vara Europas kontinentale mästare.

Europeiska mästerskapet har varit i drift sedan 1960, med fyra lag som ursprungligen tävlade i finalen, även om turneringen nu har expanderat och tjugofyra lag uppträdde i finalen i Euro 2016 som såg Portugal så småningom komma ut på toppen.

Varje nation måste kvalificera sig till Europa 2020-mästerskapet, där lagen delas upp i flera grupper där de två bästa från varje sektion gör det till finalen. Grupperna inkluderar alla certifierade UEFA-länder och är strukturerade så att de övre lagen sprids jämnt mellan grupperna.

När det gäller EM, är fotbollsstandarden mycket hög, med ledande länder som Spanien, Tyskland, Frankrike, Belgien, England och Portugal, som fältar sina starkaste möjliga lag både kvalificerade och i sista etappen.

För alla fotbollsspelare är det ett av de ultimata målen att vinna euron och det finns bara en handfull lag som har blivit crowned europeiska mästare.

Europamästerskapet är alltid ett enormt populärt sportevenemang från en satsningspunkt, med fotbollsfans som får chansen att satsa på vinnaren, toppmålskytten och gruppspel där de kan sätta ihop en ackumulator på vinnaren av varje sektion.

När euron går igång finns det också möjlighet att satsa på de dagliga matcherna som äger rum vid Euro 2020, med utbyggnaden till tjugofyra lag, vilket innebär att det finns fler satsningsmöjligheter än någonsin tidigare.

Euro 2020 Betting

Nya UEFA EM -vinnare

ÅrVinnareRunner- UpResultat
2016PortugalFrankrike1-0 (ET)
2012SpanienItalien4-0
2008SpanienTyskland1-0
2004GreklandPortugal1-0
2000FrankrikeItalien2-1 (GG)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *